Зворотній зв'язок:

Не можете знайти те, що вам потрібно? Запитайте в нас!

Запитати

7 найкращих статей від «Справа» за 2021

30.12.2021
1047

22 статті та 12 кейсів на рахунку команди SPRAVA у 2021 році! Гарна цифра вийшла…:) Ми намагалися зробити так, щоб кожен матеріал не лише був цікавим, а й міг допомогти у розвитку вашого проєкту! І судячи з кількості переглядів, дещо нам таки вдалося Сьогодні пригадаємо сім найінформативніших і найчитаніших з цих матеріалів — раптом ви щось пропустили…

Як зробити сайт готелю корисним для відвідувачів. Чек-лист підготовки до нового сезону

До речі, це вже досить актуально…:) Тут ви знайдете список простих, але дуже важливих кроків, що зроблять ваш сайт зручнішим для користувача, а отже — привабливішим в «очах» пошукових систем… Усе це точно позначиться на трафіку та кількості звернень.

Чому сайт — це довгострокова інвестиція, що точно окупається?

Пам'ятаєте пісню про тата, котрий може все, що завгодно? Щоправда, є думка, що мами можуть більше... Суперечки вбік. Тому що коли йдеться про бізнес, УСЕ може лише сайт! Ну або якщо не все, то більше, ніж ви думаєте;) Прочитайте цю статтю, і ваш сайт точно зміниться на краще!

Про найтиповіші очікування від SEO, і чому вони не виправдовуються

Вічна тема — майже з шекспірівських: віриш SEO-фахівцеві, віриш і чекаєш, а твій сайт так і не з'явився в топ-3 Google через півтора місяця просування… Що робити, куди тікати та хто винний взагалі? Розбираємось у цій статті.

Як працювати з Google My Business: повний гайд від А до Я

Цей супергайд від Brightlocal ми переклали та адаптували спеціально для наших читачів. Усе з самого початку: що таке GMB, чим він може бути вам корисний, які маловідомі фішки є у цього сервісу, що їх можна використовувати для просування майже будь-якого бізнесу!..

Швидкий експорт/імпорт товарів для інтернет-магазинів. Що важливо знати?

Розбираємось у непростій темі разом із керівником технічного відділу «СПРАВА»: дізнаємося, як синхронізувати товари на сайті з системою 1С, сформувати файл xml, максимально автоматизувати цей процес і уникнути типових помилок.

16 етапів SEO-аудиту для підвищення рейтингу в Google

Стаття не на один вечір, якщо говорити про обсяг:))) Але й профіт від неї не менший! Велика робота команди сервісу Ahrefs, відомого та шанованого SEOшниками всього світу. Чітко, лаконічно та з масою корисних посилань. Зрозуміло буде навіть початківцям. Рекомендуємо!

PPC. Який вид контекстної реклами підходить для розв'язання ваших завдань?

Розберемося в усіх основних видах реклами в інтернеті (а точніше — у Google) та дізнаємося, які у кожного з них плюси та мінуси та який підійде саме вашому бізнесу. Зберігати, перечитувати та застосовувати!

На цьому все, друзі! Дякуємо, що були з нами у 2021 році й до зустрічі в новому 2022-му! Нехай він буде для нас усіх кращим, добрішим і ще продуктивнішим!

Автор
Команда «СПРАВА»
Отримайте спеціальну пропозицію для вашого сайту!
Ми піклуємося про збільшення ваших продажів в інтернеті :)
Згорнути карту
Показати карту