+38(067)653-72-39
Blog

Промокод на 10 000 грн від Google: як активувати бонуси для реклами

Sprava Agency
Команда Sprava Agency
23.09.2024
Google Ads
3 хвилин
Поділитися статтею
Наша розсилка

До 2022 року надання бонусів за рекламні кампанії Google Ads ніде не афішувалося: вони самі надходили на клієнтський рахунок як невеликий сюрприз. Сьогодні сума бонусів становить 10 000 грн. Розповідаємо, як швидко отримати кошти для рекламного бюджету і що для цього потрібно.

Умови отримання бонусів

«Гугл» надає промокоди на рекламу клієнтам, що:

  • створюють новий обліковий запис. Тобто, якщо ви вже маєте акаунт у Google Ads, гроші на рекламу ви не отримаєте. Можна зареєструвати новий профіль, але зауважте, що скидання показників може негативно вплинути на ефективність подальших кампаній;
  • є партнером чи преміумпартнером Google або ж співпрацюють з агенцією, що має відповідний статус. Спойлер: Sprava Agency і є такою агенцією.

Зверніть увагу, що обидві умови мають виконуватися одночасно. 

Вимоги до статусу партнера

Щоб користуватися спецпропозиціями як Google Partner, компанія має відповідати низці вимог, зокрема:

  • довести високу ефективність контекстної реклами. Показник оптимізації рекламних кампаній має бути не нижчим за 70%. Звісно, для цього потрібно пропрацьовувати різні ідеї й стратегії, розвивати цей канал просування;
  • загальний рекламний бюджет має становити не менше $10 тис. за останні 90 днів. Однак варто зазначити: це загальна сума, необхідна для отримання статусу партнера, а не обов’язкова витрата впродовж цього строку для одержання промокоду;
  • підтвердити кваліфікацію. Мінімум 50% працівників мають пройти навчання на платформі «Гугл», перевірку знань і отримати сертифікат Google Ads.  

Для відповідності статусу партнера і підтвердження експертності необхідно скласти 5 іспитів з:

  • пошукових кампаній;
  • контекстно-медійної мережі;
  • торгових кампаній для онлайн-магазинів;
  • відеореклами;
  • просування застосунків.

Стати партнером «Гугл» може не лише велике агентство. Втім, не так вже й багато компаній готові витратити на рекламу $10 000, а крім того, ще й складати іспити. Пропонуємо швидший та простіший шлях до отримання бонусів — замовлення контекстної реклами в Sprava Agency, що є сертифікованим Google Partner.

Як отримати та як скористатися промокодом на 10 000 грн

Для нарахування бонусів потрібно:

  • створити акаунт у Google Ads;
  • витратити на рекламу власні 10 000 грн протягом 60 днів.

Бонусні кошти надійдуть на рахунок автоматично. Якщо рекламний бюджет склав, наприклад, 2000 або 5000 грн, це не означає, що ви взагалі не отримаєте промокоду. Сума винагороди зазвичай дорівнює витратам на рекламу, проте не може перевищувати десяти тисяч гривень. На використання бонусів також передбачено 60 днів.

Усім, хто бажає скористатися вигідною пропозицією, варто знати, що власник одного акаунту може активувати лише один купон;

Номінал промокоду в жодному разі не повертається в грошовому еквіваленті. Якщо під час активації бонусів виникли проблеми з обліковим записом або мала місце відмова з боку Google, сума, зарахована в рамках акційної пропозиції, згоряє.

Щоб гарантовано отримати 10 000 грн на рекламу чи проконсультуватися з фахівцем з приводу доцільності участі в акції від Google, зателефонуйте за номером +38(050)420–09–18, зв’яжіться з нами в месенджері, через онлайн-чат або залиште заявку на сайті.

Sprava Agency
Команда Sprava Agency
23.09.2024
Google Ads
3 хвилин
Отримайте спеціальну пропозицію для вашого сайту!

Ми піклуємося про покращення ваших продажів :)

Останні статті та новини
+16
×
Ми цінуємо вашу конфіденційність.

Ми використовуємо файли cookie для поліпшення вашого веб-перегляду, показу персоналізованої реклами чи вмісту і аналізу нашого трафіку. Натисканням "Прийняти всі" ви надаєте згоду на використання нами файлів cookie.

Прийняти все Відхилити все